Vlissingse Fles voor Wim Dijkstra
Voorzitter Wim Dijkstra van filmfestival Film by the Sea.
Voorzitter Wim Dijkstra van filmfestival Film by the Sea. (Foto: Film by the Sea)

Vlissingse Fles voor Wim Dijkstra

VLISSINGEN - Tijdens het openingsgala van Film by the Sea in Vlissingen is scheidend voorzitter Wim Dijkstra van het filmfestival vrijdagavond verrast met de Vlissingse Fles.

Burgemeester Bas van den Tillaar van de gemeente Vlissingen reikte de zilveren Vlissingse Fles uit aan Dijkstra, voormalig waarnemend burgervader van Vlissingen. De gemeentelijke onderscheiding staat symbool voor mensen die een bijzondere bijdrage leveren aan de gemeente Vlissingen.


Respect

Als waarnemend burgemeester bestuurde Dijkstra de gemeente Vlissingen van 2008 tot en met 2010. ‘Hij genoot breed respect en waardering voor de wijze waarop hij dit ambt vervulde’, laat de gemeente Vlissingen weten.

Na zijn vertrek als waarnemer bleef Dijkstra zich inzetten voor Vlissingen, zoals voor Stichting Samenwerking Vlissingen–Ambon. Als lid van het comité van aanbeveling is Dijkstra volgens de gemeente een belangrijke stimulator van de activiteiten van deze stichting. 

Ook is hij zeer actief voor Film by the Sea, onder andere als voorzitter. Dit jaar neemt Dijkstra afscheid van dit voorzitterschap. ‘Dat is voor het gemeentebestuur reden om hem flink in het zonnetje te zetten.'

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715808303&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/vlissingen&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>