De ruit van een voordeur raakte beschadigd bij het schietincident
De ruit van een voordeur raakte beschadigd bij het schietincident Foto: HV Zeeland

Vierde verdachte aangehouden voor schietincident bij woning in Vlissingen

Door: Peter Houtepen Politie

VLISSINGEN - De politie heeft een vierde verdachte aangehouden in verband met een schietincident dat in mei 2109 plaatsvond in de Lammensstraat in Vlissingen. Het gaat om een 34-jarige inwoner van de gemeente. Eerder werden in deze zaak al drie mannen aangehouden.

In de nacht van zaterdag 30 op zondag 31 mei meldden getuigen rond 02.00 uur het incident. Agenten stelden meteen een onderzoek in en vonden bij de woning in de Lammensstraat aanwijzingen dat er daadwerkelijk geschoten was. Door hen werd de woning met linten afgezet zodat er door politiemensen van de Forensische Opsporing onderzoek gedaan kon worden.

Bij de huisartsenpost hadden zich inmiddels twee personen gemeld met verwondingen die mogelijk het gevolg waren van dit incident. Het betroffen een man van 23 uit Goes en een man van 25 uit Vlissingen. Beide mannen werden door de politie aangehouden omdat zij ervan worden verdacht betrokken te zijn bij het schietincident. De man uit Goes is meteen overgebracht naar een politiecellencomplex en daar ingesloten. 

Tegen 03.00 uur werd door agenten in de Irislaan in Vlissingen een voertuig aan de kant van de weg gezet. De bestuurder van deze auto was een 21-jarige man uit Koudekerke. Ook deze man werd aangehouden vanwege mogelijke betrokkenheid bij het incident in de Lammensstraat.  



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief