Afbeelding
Foto: HV Zeeland

Auto rijdt pand Hermesweg in Vlissingen binnen

Door: Peter Houtepen Politie

VLISSINGEN - In Vlissingen is maandagavond laat een personenauto gezondheidscentrum De Keien binnengereden. Er zijn meerdere personen gewond geraakt en er is een flinke ravage ontstaan.

De auto, met daarin zeker drie personen, reed rond 23.55 uur tegen de gevel van het pand aan de Hermesweg. Er ontstond een grote ravage en alle drie de personen liepen verwondingen op. De brandweer van Vlissingen kwam ter plaatse om de situatie bij het pand te onderzoeken.

Eén van de slachtoffers is met spoed per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis. De andere twee personen konden ter plaatse worden behandeld. Eén van hen is meegenomen door de politie. Van zeker één van de betrokkenen heeft de politie een blaastest afgenomen. Ook is een speekseltest uitgevoerd.

Vermoedelijk is de auto met hoge snelheid vanaf de Nieuwe Vlissingseweg gekomen. Het voertuig reed vervolgens via de Hermesweg het terrein van het gezondheidscentrum op om vervolgens tegen de gevel van het pand tot stilstand te komen. In het gebouw was niemand aanwezig toen het ongeluk plaatsvond.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief