Afbeelding
Foto: Politie

Vlissinger (45) betrapt rijden onder invloed van diverse drugs tijdens controle in Goes

Door: Amber Kuijs 112 Meldingen

VLISSINGEN - De politie heeft afgelopen nacht een personenauto gecontroleerd op de Anthony Fokkerstraat in Goes. De bestuurder uit Vlissingen bleek onder invloed van THC, cocaïne en heroïne. De man heeft een rijverbod van vierentwintig uur gekregen. 

Surveillerende agenten controleerden in de nacht van vrijdag op zaterdag rond 03.30 uur een personenauto op de Anthony Fokkerstraat. De bestuurder moest een speekseltest ondergaan, waaruit bleek dat hij onder invloed was van THC, cocaïne en heroïne. Daarom werd de 45-jarige Vlissinger meegenomen naar het bureau voor een bloedafname. 

Als de uitslag van het bloedonderzoek bekend is, neemt de Officier van Justitie een beslissing over de verdere afhandeling van de zaak. De man heeft een verklaring afgelegd en is vervolgens weer in vrijheid gesteld. Hij kreeg een rijverbod van vierentwintig uur. Ook kreeg hij een bekeuring omdat zijn auto niet verzekerd was. De bijrijder van de man was niet in het bezit van een geldig rijbewijs, dus ook hij mocht niet verder rijden met de auto. 



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief