De politie is met meerdere voertuigen ter plaatse.
De politie is met meerdere voertuigen ter plaatse. Foto: HVZeeland

Gewond persoon aangetroffen op Van Dishoeckstraat: veroorzaker van ongeval doorgereden

Door: Amber Kuijs 112 Meldingen

VLISSINGEN - De politie doet onderzoek naar wat er gebeurd is met een 37-jarige man die vanochtend gewond werd aangetroffen in Vlissingen. Het slachtoffer is aangereden en de veroorzaker is doorgereden. 

Rond 07.45 uur werd het slachtoffer ontdekt op de Van Dishoeckstraat, vlakbij de kruising met de Paul Krugerstraat. De 37-jarige man uit Vlissingen is per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis. Over de aard en de ernst van het letsel van het slachtoffer is nog niets bekend. 

Wat er precies was gebeurd, was niet meteen duidelijk. De politie heeft inmiddels gemeld dat er vermoedelijk sprake is van een voetganger die aangereden is door een auto. De bestuurder van een witte Fiat Punto met zwart panoramadak zou zijn doorgereden. Het voertuig is zondagochtend, zonder bestuurder, aangetroffen in de Van de Spiegelstraat. De auto is in beslag genomen voor sporenonderzoek. 

De politie heeft de omgeving afgezet met linten. De camerabeelden van het nabij gelegen Tinq-tankstation zijn opgevraagd. De afdeling Verkeersongevallen Analyse (VOA) van de politie heeft sporenonderzoek gedaan, nadat het team Verkeer al een eerste onderzoek deed.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief