Tim Sinke en Dave Toet in de winkel.
Tim Sinke en Dave Toet in de winkel. Foto: Annet Keeman

Nog meer delicatessen bij Cash & Carry

Door: Redactie Bedrijvig Nieuws

VLISSINGEN - Zeevishandel Cash & Carry in Vlissingen. De grootste viszaak van Walcheren, gelegen naast de Albert Heijn XL, bestaat al ruim vijftig jaar! De winkel heeft haar assortiment uitgebreid met specialiteiten, zoals verse maaltijden en borrelschotels, ook zonder vis.

Eigenaar Dave Toet van Cash & Carry heeft een nieuw traiteur-gedeelte in de winkel, met allerlei delicatessen. “We bieden hoogwaardige, ambachtelijke producten die nergens anders in de buurt verkrijgbaar zijn”, vertelt traiteur Tim Sinke. Met zijn ervaring in de horeca en catering, wil chef-kok Sinke mensen verrassen, ook wie niet zozeer van vis houdt. “We verkopen bijvoorbeeld vers bereide zalmquiches en sushi, maar ook allerlei soorten tapas, met bijpassende wijnen.”

Sinke werkt met zoveel mogelijk lokale, pure ingrediënten en met zo min mogelijk conserveringsmiddelen. “We willen producten verkopen waarvan ik zelf ook gelukkig word. Daarom is feedback van klanten zeker welkom.”

“Zin om het weekend goed te beginnen? Of catering nodig voor een bedrijfsfeest? Wij kunnen alles voor je verzorgen. Levering op locatie is geen probleem.”

Kijk voor meer informatie op: www.zeevishandelcashandcarry.nl

Cash & Carry zeevishandel
Gildeweg 6, 4383 NK Vlissingen, 0118 - 412 666
info@zeevishandelcashandcarry.nl



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief