Studio Zoet Goed Taarten
Studio Zoet Goed Taarten Foto: Jack Stoffels

Rotary actie voor Shelterbox.nl verlengd tot 5 januari

Sport en vereniging

VLISSINGEN - Na een vliegende start van de cupcake actie geïnitieerd door Rotary Club Walcheren hebben we gevraagd aan lokale rotary clubs om ons te steunen en fysiek te helpen met het succesvol maken van deze actie. Rotary Club Vlissingen was zeer enthousiast en heeft de samenwerking direct omarmt.

Beide clubs gaan in samenwerking met Zoet Goed Taarten en Snoeppapiertje.nl feestelijke nieuwjaars-cupcakes om de internationale hulporganisatie ShelterBox te steunen. Iedereen heeft familie en vrienden die in tijden van corona, op afstand, extra verwend moeten worden met iets lekkers. Bij wijze van hart onder de riem. Óf kennissen en bekenden die gesteund en openlijk gewaardeerd moeten worden met een heerlijke nieuwjaarsgroet. Daar helpt Rotary Club Walcheren u graag bij. Met de verkoop van mini-cupcakes. De oven in de studio van Zoet Goed Taarten gaat in januari 2021 overuren draaien als leden van Rotary Club Walcheren en Vlissingen helpen met bakken, decoreren, verpakken en bezorgen van deze cupcakes.

Opbrengst
De opbrengst gaat naar het ShelterBox-project van Rotary International. ShelterBox is een internationale hulporganisatie die noodhulp en noodonderkomens brengt naar mensen die getroffen zijn door conflicten en natuurrampen en zich in opvangkampen bevinden, waar ook ter wereld. Iedereen weet hoe belangrijk ‘shelter’ is. De Nederlandse vertaling zegt alles: bescherming, onderdak, toevluchtsoord. Extra donaties voor www.shelterbox.nl. , dat sinds 2000 al meer dan een miljoen mensen in crisissituaties heeft geholpen, zijn altijd van harte welkom. Alle geldende, beperkende corona-maatregelen zijn bij deze actie van kracht. Toch, probeert Rotary ook in deze tijd mensen te verbinden en nieuwe deuren naar concrete actie te openen of open te houden.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief