Afbeelding
Foto: Politie.nl

Veelpleger (34) uit Vlissingen aangehouden tijdens controle avondklok in Terneuzen

Door: Amber Kuijs Politie

VLISSINGEN - De politie heeft zaterdagavond een 34-jarige veelpleger uit Vlissingen aangehouden. Dat gebeurde tijdens een controle in het kader van de ingestelde avondklok. Zondagochtend werd bij een huiszoeking op het adres van de 34-jarige man uit Vlissingen nog een hennepkwekerij aangetroffen. 

Agenten surveilleerden zaterdagavond rond 22.00 uur op de informaticastraat in Terneuzen. Ze zagen op het parkeerterrein van een fastfood restaurant een auto staan met daarin drie mannen. De dienders besloten een controle in te stellen in het kader van de ingestelde avondklok. 

De drie inzittenden konden geen werkgevers en/of eigen verklaring overleggen. Daarom kregen zij een bekeuring. Tijdens het opnemen van de personalia bleek dat de bestuurder, een 34-jarige man uit Vlissingen, een actieve veelpleger is die nog gezoch werd als verdachte in een recherche onderzoek. Hij werd aangehouden. De 33-jarige man die achterin zat kon zich niet legitimeren. Hij werd ter zake Wet of identificiatieplicht aangehouden. 

De agenten besloten de auto verder te onderzoeken op grond van de Opiumwet omdat twee van de drie verdachten daarvoor gekend zijn. In het voertuig werd een boodschappentas met een grote hoeveelheid wit poeder, mogelijk drugs gerelateerd, aangetroffen. Daarom werd de 27-jarige bijrijder uit Heikant gearresteerd. 

Zondagochtend werd ook nog een huiszoeking gedaan bij het adres van de 34-jarige verdachte uit Vlissingen. Daar werd een hennepkwerkerij aangetroffen. 





Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief