‘Het Nollebos is mijn kantoor’
<p>Personal trainer Joyce Palm en Stephan Floor.</p>

Personal trainer Joyce Palm en Stephan Floor.

(Foto: Ellen de Vriend)

‘Het Nollebos is mijn kantoor’

VLISSINGEN – Personal trainer Joyce Palm loopt in een rustig tempo langs de waterpartij aan de Zwanenburgseweg met Stephan Floor. Ze stoppen bij een bankje om daar een paar stretchoefeningen te doen. Een aantal eenden, belust op een stukje brood, schiet verschrikt het water terug in.


Joyce vertelt dat ze iedere dag door het Nollebos loopt. “Al twee jaar lang, zes dagen in de week. Ja, ook als het vriest of regent,” beaamt ze. “Het Nollebos is in feite mijn kantoor. Ik geef trainingen aan mensen die hun conditie willen opbouwen, spieren willen versterken, looptechniek willen verbeteren of gewoon lekker bezig willen zijn. Dat bewegen doen we heerlijk in de buitenlucht.” Stephan wrijft het zweet van zijn voorhoofd. “We zijn net een rondje door het bos en over het strand gelopen. Poeh, dat was behoorlijk zwaar!” Gelukkig ziet hij, na drie maanden inspanningen, wel dat zijn conditie is verbeterd en hij meer energie heeft.
Dat lopen doet Joyce altijd met een of meerdere cursisten. “Mensen hebben het vaak druk en willen, juist nu, onder begeleiding iets actiefs doen op momenten dat het hun uitkomt. We kunnen fitnessen, dansen of lekker lopen in het bos of op het strand.” Ze vindt het Nollebos een ideale locatie omdat je er verschillende rondjes kan lopen en je ook zo op het strand bent. Zelf heeft ze een passie voor sport, bewegen en gezondheid en draagt dat met alle liefde over aan anderen.

BIJDRAGE ELLEN DE VRIEND

 NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief