Musical Online
Musical Online Foto: Musical Online

Drie jonge Zeeuwse musicaltalenten in Musical Online

Door: Edwin Mijnsbergen Algemeen


De drie jonge musicaltalenten Jimi Hendrikse (geboren in Goes), Lyssa Tejero (woonachtig in Hulst) en Ashanti Lavooij (geboren in Middelburg) zijn 1 t/m 5 mei als Ensemble en Aanstormend Talent te zien in Musical Online met onder andere liedjes uit Mean Girls.

In dit online musical concert zullen onder andere liedjes uit Mean Girls de Musical gezongen worden, maar ook nummers uit verschillende andere musicals. Elindo Avastia (bekend van Ghost Rockers, Mamma Mia en Kinky Boots) heeft de handen uit de mouwen gestoken en biedt artiesten een podium in de coronatijd. Het wordt professioneel en corona-proof door hem opgenomen, gefilmd en geëdit. De cast bestaat onder andere uit April Darby (Aida In Concert, The Bodyguard), Esmee Dekker (Lazarus, Evita, My Fair Lady) en Nienke Latten (Aladdin). Naast dat de Aanstormende Talenten te zien zullen zijn als Ensemble, zingen zij ook een eigen gekozen solo nummer, zo kan het publiek kennis maken met deze jonge talenten.

Musicalliefhebbers kunnen op www.musicalonline.eu een ticket kopen. De opbrengst van het concert gaat geheel naar alle deelnemende artiesten.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief