Afbeelding
Foto: HVZeeland

Man (22) veroorzaakt ongeval met letsel op de Paul Krugerstraat door alcoholgebruik, rijbewijs ingenomen

Door: Ruud Smolders Algemeen

VLISSINGEN - De politie heeft gistermiddag iemand meegenomen naar het politiebureau na het veroorzaken van een ongeval met letsel op de Paul Krugerstraat. De man in kwestie bleek te veel alcohol gedronken te hebben. Zijn rijbewijs is door de politie ingenomen.

Een 22-jarige man reed gisteren rond 17:15 uur achterop een 17-jarige scooterrijdster uit Vlissingen. Dat gebeurde op de Paul Krugerstraat. Het meisje kwam ten val en is met onbekende verwondingen door de ambulancedienst naar het ziekenhuis gebracht.

De man werd door de politie meegenomen naar het bureau om daar een blaastest te doen. De man moest vervolgens bij de politie een blaastest doen en hieruit bleek dat hij te veel alcohol op had. Zijn rijbewijs is hierop ingenomen.

De beide voertuigen liepen bij het ongeluk schade op. Een bergingsbedrijf werd ingeschakeld om de auto op te halen. De scooter is opgehaald door bekenden van het slachtoffer. Vanwege het ongeluk was de Paul Krugerstraat enige tijd afgesloten tussen de Industrieweg en de kruising bij de Keersluisbrug.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief