<p>Hello Container won vorig jaar op Contacta de Zeeuwse Innovatieprijs Emergo.</p>

Hello Container won vorig jaar op Contacta de Zeeuwse Innovatieprijs Emergo.

(Foto: Martijn Fincke Fotografie)

Programma 34e netwerkbeurs Contacta is bekend

GOES - De 34e editie van netwerkbeurs Contacta begint op dinsdag 30 november. Tot en met donderdag 2 december presenteren zo’n 350 bedrijven zich in de Zeelandhallen in Goes. Ook zijn er onder meer lezingen en workshops rondom het thema ‘Vergroot je veerkracht’.


Zo is er op de dinsdagmiddag een masterclass Internationaal Zakendoen van Impuls Zeeland en Evofenedex, waarbij zij tips geven over succesvol exporteren. ‘s Avonds is er ‘On the pitch’. Ondernemers krijgen de kans om hun idee te pitchen aan zakelijk bezoekers en een vakjury. De jury bepaalt wie er met de winst vandoor gaat. 

Banenmarkt

Op woensdag staat in de middag ook de masterclass Internationaal Zakendoen op het programma en het Innovation District is te bezoeken, met onder meer zeewierbier en ijs gemaakt van stikstof. Autocoureur Tim Coronel geeft een lezing over zonder afleiding deelnemen aan het verkeer en de Zeeuwse Innovatieprijs Emergo wordt uitgereikt.

Op donderdag staat de banenmarkt ‘Werken in Zeeland’ op de agenda. Van 9.00 uur tot 13.00 uur presenteren ruim 30 bedrijven zich met allerlei banen en stages. Ook kunnen beursbezoekers een gratis cv-check doen. Hierbij wordt uitgebreid naar het cv gekeken en geven mensen uit het vakgebied verbeterpunten mee. In de middag verzorgt Olcay Gulsen, als voorbeeld van een veerkrachtige ondernemer, een lezing.

Kijk voor meer informatie en tickets op www.contacta.nl.

 NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
Vacatures

Meerdere vacatures

Vlissingen

Meerdere vacatures

Zevenbergen

Teelt-assistent

Steenbergen

Administrateur

Krabbendijke

Ervaren Loodsbaas

Kruiningen