Foto: Politie.nl

Twee mannen uit Vlissingen aangehouden (21 en 33)

VLISSINGEN - In de wijken Westerzicht en Bossenburgh zijn gisteravond twee mannen aangehouden. Ze worden verdacht van een woningoverval een week eerder aan de Steensedijk in Hulst.


In de wijken Westerzicht en Bossenburgh zijn gisteravond twee mannen aangehouden. Ze worden verdacht van een woningoverval een week eerder aan de Steensedijk in Hulst.

De bewoner van het bewuste huis werd zaterdagavond 20 november door twee mannen overvallen. Hij werd hierbij mishandeld. De politie startte een onderzoek. Zo werden een sporenonderzoek ingesteld en diverse mensen verhoord. Tijdens het onderzoek kreeg de politie ook enkele tips. Deze informatie leidde naar dit tweetal, namelijk een 21-jarige man en een 33-jarige man, beiden uit Vlissingen.

Aanhoudingen

Agenten zagen de 21-jarige man rond 23.05 uur op het Batenburg. Rond 23.30 uur werd aan het Westerzicht de andere Vlissinger aangetroffen. Beide mannen werden aangehouden en voor verder onderzoek naar een politiecellencomplex gebracht. Het tweetal zit nog vast en wordt vandaag verhoord. 

Op het Sterkenburgplein werd een auto in beslag genomen, die vermoedelijk bij de overval is gebruikt. Dit voertuig is door een bergingsbedrijf weggetakeld en wordt verder onderzocht.

 NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief