De vaccinatielocatie aan het Podium in Middelburg
De vaccinatielocatie aan het Podium in Middelburg Foto: Edwin Mijnsbergen

Diverse wijzigingen betreffende openingstijden vaccinatie­locaties en Zeeuwse afsprakenlijn

Door: Advertorial Algemeen

VLISSINGEN - GGD Zeeland heeft de openingstijden van vaccinatielocaties voor boosterprikken verruimd , en de 70-plussers afsprakenlijn wordt een 60-plussers afsprakenlijn met een gewijzigd telefoonnummer.

De vaccinatielocaties Goes, Middelburg, Terneuzen, Vlissingen en Zierikzee zijn sinds gisteren, maandag 3 januari dagelijks open van 08.00 tot 22.00 voor de boosterprik. Een andere wijziging betreft de Zeeuwse afsprakenlijn. Eerder was de service voor 70-plussers, vanaf maandag 3 januari kunnen inwoners van zestig jaar en ouder bellen naar 0113 – 249442 voor hulp bij het inplannen van een vaccinatieafspraak. Het oude nummer is vanaf vrijdag 31 december 16.00 uur niet meer in gebruik.

Wijzigingen vaccinatielocaties
Vanaf maandag 3 januari 2022 zijn er een aantal wijzigingen in de openingstijden van verschillende vaccinatielocaties van GGD Zeeland:
Goes, Middelburg, Terneuzen, Vlissingen en Zierikzee zijn dagelijks open van 08.00 uur tot 22.00 uur. De vaccinatielocaties in Domburg en Tholen blijven geopend van 09.00 uur tot 20.00 uur. De vaccinatielocaties in Colijnsplaat, Hulst, Oostburg en Sluis sluiten. Met de verruiming van de openingstijden hoopt GGD Zeeland te zorgen voor nog meer mogelijkheden voor een afspraak voor een boostervaccinatie in Zeeland. Ben je aan de beurt en wil je direct een afspraak maken? Ga dan naar www.coronavaccinatie-afspraak.nl. Boostervaccinaties worden uitsluitend op afspraak gegeven. Wil je meer informatie over de boosterprik? Bekijk dan de website: www.ggdzeelandprikt.nl.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief