Bunkerpad Koudekerke
Bunkerpad Koudekerke (Foto: Theo Klanke)

Winterwandeltochten in Vlissingen

VLISSINGEN - De wandelsportvereniging Willen is Kunnen te Vlissingen organiseert haar jaarlijkse Winterwandeltocht dit jaar gedurende de gehele maand januari 2022.


Door de beperkingen als gevolg van het Corona-virus is het niet mogelijk om op de gebruikelijke wijze wandelaars te ontvangen op een start en finish locatie. U kunt de Wintertocht gedurende de hele maand januari op een door u te bepalen dag/tijdstip wandelen. Uiteraard met inachtneming van de dan geldende Coronamaatregelen. Deelname aan deze Winterwandeltocht is alléén mogelijk via online inschrijven. Dit kan via www.wandel.nl/wandelagenda en vul in het zoekvenster ‘Vlissingen’ in.

Inschrijvers ontvangen per email een routebeschrijving en een link naar het GPS-bestand (programma ‘afstand meten’) waarmee de route ook met behulp van de smartphone gelopen kan worden.

Grijp deze unieke kans om in eigen tempo te gaan wandelen. Zoek een mooie dag uit en geniet van de mooie plekjes in Vlissingen en het rustieke Walcheren. De te wandelen afstanden variëren van 5, 10, 15, 20 tot 30 kilometer.

Meer informatie: www.wikvlissingen.nl.

 NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief