Afbeelding
Foto: HVZeeland

Zwaargewonde bij steekpartij Oost-Souburg

Door: Amy Klaverveld Algemeen

OOST-SOUBURG – Een jongen is gewond geraakt bij een steekpartij op het oranjeplein in Oost-Souburg. Het slachtoffer is met zware verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. Er is nog niets bekend over eventuele arrestaties.

De melding van het steekincident, dat vermoedelijk plaatsvond bij het parkeerterrein boven op de Jumbo-supermarkt aan het plein, kwam omstreeks 00:25 uur binnen bij de meldkamer. De politie spoedde hierna met meerdere eenheden ter plaatse. Ook kwamen twee ambulanceteams met spoed naar het Oranjeplein.

Het slachtoffer raakte zwaargewond. Over eventuele arrestaties is nog niets bekend. De gewonde is met spoed per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis. De politie ter plaatse heeft het over een groep minderjarige jongeren.

De politie stelt een onderzoek in naar dit geweldsdelict. De afdeling Forensische Opsporing gaat samen met de recherche ter plekke sporenonderzoek doen. Het Oranjeplein is om die reden afgezet. Intussen worden ook getuigen gehoord, zo laat een woordvoerder van de politie weten. Mensen met tips worden gevraagd om deze door te geven via 112 of 0900-8844, afhankelijk van de mate van spoed.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief