FeestDJ Ruud
FeestDJ Ruud Foto: PR

Studenten trappen na twee jaar het nieuwe studiejaar weer af met Kickoff Festival Zeeland

Door: Redactie Algemeen

VLISSINGEN - Donderdag 8 september trappen studenten in Zeeland het studiejaar gezamenlijk af op het Bellamypark in Vlissingen tijdens Kickoff Festival Zeeland. Kickoff Festival Zeeland is hét studentenfestival voor studenten van de HZ, Scalda en University College Roosevelt, met optredens van onder andere Bizzey, FeestDJ Ruud en Gregor Salto.

Ook Belgisch dj-talent Omdat het Kan Soundsystem komt op 8 september naar hetBellamypark, hij stond recent nog op de grote festivals Rock Werchter en Tomorrowland. Naast deze acts beklimmen ook Ziggy en regionale dj’s Team Peach, Lisa Louise enKunstbende Zeeland winnaars Maaster en DJ DNN het podium van het studentenfestival.

Student Market
Naast het podium met dj-acts, presenteren op de Student Market verschillende bedrijven en organisatie zich aan de studenten. Studenten kunnen in gesprek met hun toekomstige werkgevers en ontmoeten studentenverenigingen en aanbieders van studentenfaciliteiten. Op de Student Market vinden zij onder andere een silent disco, escape room en een virtual reality experience.

Kickoff Festival Zeeland
Kickoff Festival Zeeland is geopend van 15.00 tot 23.00 uur en is (ook voor niet-studenten)gratis toegankelijk. Het festival is een gezamenlijk initiatief van onderwijsinstellingen HZ University of Applied Sciences, Scalda en University College Roosevelt. Het festival wordt georganiseerd met steun van Provincie Zeeland, Gemeente Vlissingen en verschillende partners en sponsoren. Kickoff Festival Zeeland beleeft dit jaar, na twee jaar van Corona, det weede editie. Het festival vindt om het jaar plaats in Vlissingen en Middelburg.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief