Drankgigant wil verhuizen naar Vlissingen

  Actueel

OOST-SOUBURG - Drankenhandel Drankgigant in Oost-Souburg wil verhuizen naar een groter pand aan de President Rooseveltlaan in Vlissingen.


In het huidige pand aan de Paspoortstraat in Oost-Souburg is de winkel uit haar jasje gegroeid. Het bedrijf heeft als nieuwe locatie het voormalige pand van Van Belle, op de hoek van de President Rooseveltlaan en Nieuwe Vlissingseweg, op het oog.

Vergunning

De gemeente Vlissingen heeft nog geen vergunning verleend voor de verhuizing, maar het college van burgemeester en wethouders staat hier positief tegenover. "De Drankgigant past goed op die plek", zegt wethouder John de Jonge woensdag.

Rustiger

Als het bedrijf weggaat uit de Paspoortstraat, zal het rustiger worden bij het parkeerterrein aan de Karolingenbaan, aan de achterkant van de zaak. "Er komen dagelijks zo'n zes vrachtwagens naar de Drankgigant, onder meer voor de bevoorrading van de winkel."

Ideeën voor een nieuwe invulling van het winkelpand zijn bij de gemeente nog niet bekend.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715808303&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/vlissingen&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief