Foto: Jack Konings

Sneeuw in aantocht; dinsdag wordt zeker 1 tot 3 centimeter verwacht

VLISSINGEN - Hoeveel centimeter het zal worden, dat is afwachten. Maar zeker is dat er dinsdag sneeuw gaat vallen. Dat meldt het KNMI.


In de nacht van maandag naar dinsdag gaat van het westen uit de bewolking geleidelijk toenemen. De eerste sneeuw wordt halverwege de ochtend verwacht. Dat betekent dat vermoedelijk de ochtendspits er net geen last van zal hebben.

Op veel plaatsen kan zich een sneeuwdek gaan vormen van 1 tot 3 centimeter, op sommige plekken zelfs 5. De avondspits kan daardoor wél een zware worden. De maximumtemperatuur ligt op veel plaatsen net iets boven het vriespunt,. 

De rest van de week wordt volgens het KNMI wisselvallig weer verwacht met van tijd tot tijd (winterse) neerslag. 's Nachts en in de vroege ochtend vriest het meest licht. Overdag loopt de temperatuur geleidelijk op van enkele graden boven tot ruim boven nul. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715808303&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/vlissingen&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

Vacatures

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief