NS past dienstregeling aan vanwege te verwachten sneeuwval

VLISSINGEN - Wie dinsdag met de trein reist (of wil reizen), doet er goed aan om op tijd van huis te gaan. 


Vanwege te verwachten sneeuwval nemen NS en ProRail het zekere voor het onzekere en wordt de dienstregeling aangepast. Reizigers kunnen daardoor te maken krijgen met een langere reistijd, vaker overstappen en drukkere treinen. Check voor het plannen van uw bestemming eerst de reisplanner van de NS.

Het KNMI heeft voor het hele land inmiddels code geel afgekondigd. Rond 8.00 uur dinsdagochtend bereikt een gebied met sneeuwval het uiterste westen. Dit gebied breidt zich tot halverwege de middag oostwaarts over het hele land uit. Er vormt zich in totaal een sneeuwdek van 1 tot 3 centimeter, mogelijk lokaal iets meer. In de loop van de namiddag en avond wordt het van het westen uit weer overwegend droog, maar kan het wel lokaal glad blijven door sneeuwresten en later door bevriezing van natte weggedeelten.

De rest van de week wordt volgens het KNMI wisselvallig weer verwacht met van tijd tot tijd (winterse) neerslag. 's Nachts en in de vroege ochtend vriest het meest licht. Overdag loopt de temperatuur geleidelijk op van enkele graden boven tot ruim boven nul. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715808303&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/vlissingen&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

Vacatures

CE Chauffeurs

Benelux, Noord- Frankrijk en Duitsland.

Monteurs allround en leerling

Kruiningen

Meerdere vacatures

Zierikzee

Chauffeurvrijwilligers.

Vlissingen

Gevelreiniger

Tholen

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief