Eddy Terstall geeft filmcollege in Vlissingen

VLISSINGEN - De succesvolle Nederlandse regisseur Eddy Terstall houdt vrijdag een gratis toegankelijk filmcollege in Filmlabz in Vlissingen.


Deze bijeenkomst vol filmfragmenten en anekdotes vindt plaats aan de vooravond van de tiende editie van de filmcompetitie Filmstarz. Dit project helpt jonge, beginnende Zeeuwse filmmakers met een goed idee voor een korte film. Zij kunnen zaterdag 16 februari hun ideeën pitchen aan de jury van Filmstarz. De drie deelnemers met de beste ideeën krijgen de kans om onder begeleiding hun eerste film te maken. 

Storytelling

Terstall was al eens jurylid voor Filmstarz en nam verschillende masterclasses voor zijn rekening. Zijn college begint vrijdag (8 februari) om 20.00 uur en vindt plaats in Filmlabz aan de Voltaweg in Vlissingen. 'Terstall zorgt voor een gevarieerde avond vol anekdotes, filmfragmenten, humor, ernst, inzichten en engagement en dat allemaal rondom het thema filmmaking & storytelling', laat de organisatie van Filmstarz weten.

Pitchrondes

Wie een filmidee wil voorleggen aan de jury van Filmstarz kan dit tot vrijdagmiddag 15 februari 12.00 uur aanmelden. De driekoppige jury beslist zaterdag 16 februari na de pitchrondes welke zes mensen doorgaan naar de volgende ronde. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715808303&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/vlissingen&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief