fast-ferry
fast-ferry

Nog twee maanden slechts één veerboot tussen Vlissingen en Breskens

VLISSINGEN - De veerboot Prins Willem-Alexander is voorlopig uit de vaart.


Daardoor vervallen voorlopig de twee extra afvaarten om 16.18 uur en 17.18 uur, die in het laagseizoen zouden worden toegevoegd aan de dienstregeling.

Veerboot Máxima vaart sinds zaterdag, de start van het laagseizoen, volgens de uurdienstregeling.

Bussen

In plaats van de extra afvaarten rijden in Vlissingen en Breskens bussen totdat de tweede boot weer kan varen. De extra reistijd is ongeveer een half uur. Voor passagiers die om 16.18 uur vanuit Vlissingen naar Zeeuws-Vlaanderen willen rijdt er een kleine vrachtwagen mee waarin twintig fietsen kunnen.

De Prins Willem-Alexander kampt sinds donderdag 8 augustus met een kapotte generator. “Een situatie die we enorm betreuren”, zegt directeur Martin Martens. “Dat we het hoogseizoen niet met twee boten mochten uitvaren was een flinke tegenslag voor onze klanten en de medewerkers van de Westerschelde Ferry.” Het bedrijf doet momenteel onderzoek naar de oorzaak van de storing. De boot is nog zeker twee maanden uit de vaart. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715808303&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/vlissingen&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief