Het enthousiaste team van strandpaviljoen de Boomerang.
Het enthousiaste team van strandpaviljoen de Boomerang. (Foto: Annet Eekman)

Gemoedelijk genieten bij de Boomerang

  Bedrijvig Nieuws

DISHOEK - Heleen en Saadi Sheikho van strandpaviljoen de Boomerang in Dishoek vieren hun 20-jarig horecajubileum. Met twee verhuizingen en een steeds uitgebreidere menukaart is er veel gebeurd in de afgelopen jaren. En inmiddels helpen zelfs de kinderen, Fabian (17) en Noor (14), mee in het gezellige strandpaviljoen. De verse pizza's, waarmee het allemaal begon, zijn ook nog steeds te bestellen.


Het echtpaar uit Zoutelande droomde ervan om voor zichzelf te beginnen en dat werd een afhaalpizzeria met broodjeszaak in Zoutelande. "Saadi kan lekker koken en het liep goed", vertelt Heleen. 

Strand

Toen zich in 2005 de gelegenheid voordeed om een strandpaviljoen te huren aan de Domburgse kust, verhuisden ze daarnaartoe. Elf jaar bedienden ze hier hun badgasten met veel plezier. De verse pizza's verhuisden mee naar het strand en het ondernemerspaar breidde de menukaart van de Boomerang uit. De slogan 'Always return' veranderde met de zee aan de voeten in 'Proef de zon'. "Als het druk is, vergeet je de bijzondere omgeving soms, maar onze kinderen zijn bijna opgegroeid op het strand van Domburg en dat is natuurlijk prachtig."   

Terugkomen

In 2016 ging het gezin terug naar waar het allemaal begon. "We konden een strandtent kopen in Dishoek en dat was een nieuwe uitdaging, omdat we in Domburg huurden." Ook die stap pakte goed uit en inmiddels draaien ze het vierde seizoen van de Boomerang in Dishoek. Naast de verse pizza's zijn er vis- en vleesgerechten, frietjes, snacks en ijs te koop en allerlei dranken, zoals speciale biersoorten van de tap. Bij de Boomerang is iedereen, jong en oud met het hele gezin, welkom. "Als gasten terugkomen en lekker hebben gegeten, daar genieten we van", vertellen Saadi en Heleen. "Bij Dishoek komen veel strandgasten uit de omgeving en daardoor kennen we er veel. Daar zijn ook mensen bij die al in de afhaalpizzeria kwamen en dat is wel heel leuk." Dat mensen al zo lang smullen van de pizza's is ook een compliment voor Saadi's recept. "Veel verse ingrediënten gebruiken", licht hij lachend een tipje van de sluier van zijn recept op.

Live-muziek

In twintig jaar is er veel veranderd en gebeurd. "Vroeger schreef ik de menukaarten met de hand en als ik reclames wilde maken, ging ik naar de bibliotheek om een computer te gebruiken", lacht Heleen. Nu zijn er koks en bedienend personeel in dienst én hebben de kinderen ook al horeca-ervaring. "Ik vind het leuk om onder de mensen te zijn en mijn ouders te helpen", vertelt de vrolijke Fabian.

Het twintigjarig bestaan vieren ze op de jubileumdag - zondag 5 mei - met een speciaal menu voor twintig euro. Ook is er live-muziek. Iedere zondag nog het hele strandseizoen spelen er muzikanten. 

Gemoedelijk

Heleen en Saadi hebben nog steeds plezier in het horecaleven en fantaseren al een beetje over het 25-jarig jubileum. Gasten genieten bij hen van het strand en de vrije tijd en kunnen hier ook hun feesten, partijen en barbecues houden. "We vinden het belangrijk om voor een gemoedelijk sfeer te zorgen. Bij ons kun je lekker met zand aan je voeten binnenlopen. We zijn een echt strandpaviljoen."

Strandpaviljoen de Boomerang - Dishoek - www.deboomerang.nl - tel. 0118-552374. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715808303&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/vlissingen&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

Vacatures

IT-specialist

Middelharnis

Verkoopadviseur

Bergen op Zoom

Fysiotherapeuten

Oost-Souburg

Verkoper binnendienst

Terneuzen

Verzorgende IG

Goes - Hansweert - Kruiningen - Krabbendijke - Rilland - Yerseke

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief