Met korting naar Urker MANSFormatie

  Bedrijvig Nieuws

VLISSINGEN - Op zaterdag 13 juli treedt de Urker MANS Formatie op in St. Jacobskerk in Vlissingen.


De zangers, die in traditionele Urker dracht zingen, brengen het repertoire van de nieuwe CD 'ZING' ten gehore met titels als: 'Ik wil zingen van mijn Heiland en Als 't bazuingeschal..' Ook nieuw zijn de spirituals: 'Four books in the bible en Gwahoddiad' en de klassieke werken: 'Le Seigneur en Près du Fleuve.' De gedreven dirigent Martin Mans haalt het beste uit de stemmen en werkt aan beleving. Elke zanger heeft een solo waardoor de individuele stemmen goed tot hun recht komen. De vaste begeleider is Mark Brandwijk. Zijn kwaliteit komt ten goede aan de zang maar voert ook bij zijn instrumentale solo's de boventoon. Palle Jørgensen, één van de zangers, speelt altviool en Ioan Micu taragot. Een concert van de Urker Mans Formatie staat garant voor enkele uren ontspannen genieten van zang en instrumentale muziek.

Datum: zaterdag 13 juli 2019.

Aanvang: 19.30 uur.

Locatie: St. Jacobskerk, Oude Markt 2, Vlissingen.

Toegang : € 18,50.

Reserveren : www.martinmans.nl of op de reserveerlijn: 06 – 25 39 19 03.

Voorverkoop van kaarten bij: VVV-Vlissingen, Spuistraat 46, Vlissingen.

Lezerskorting:

Lezers van De Bode krijgen op vertoon van dit artikel aan de kassa een korting van € 5,= en betalen € 13,50 in plaats van € 18,50. (max. 2 pers. per bon). Voor online bestellingen geldt de actiecode: Bode137.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715808303&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/vlissingen&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief