Expositie bij Panorama Walcheren

vrijdag 1 oktober 13:00 - 17:00

In de voormalige machinefabriek van de Schelde kunt u t/m 3 oktober, een nieuwe wisselexpositie zien met het werk van Leo Groenleer en Puck van Elswijk. De expositie is te bezichtigen op vrijdag, zaterdag en zondag van 13.00 uur tot 17.00 uur en op maandag van 10.00 uur tot 13.00 uur.
Leo Groenleer, botanisch tekenaar: De liefde voor tuin, bloemen, planten en de natuur in het algemeen is de basis van mijn hobby botanisch tekenen en aquarellen. De tekeningen en aquarellen zijn allemaal gemaakt van planten en bloemen die bij mij thuis in de tuin te vinden zijn. Zo heb ik dubbel plezier van mijn hobby’s tuinieren en tekenen
Puck van Elswijk: in haar vrije fotografieprojecten zoekt ze altijd de grens op tussen mens en natuur. Puck stelt altijd de vraag hoe de mens de natuur probeert de beheersen. Wat gebeurt er met de natuur als je het vormt naar menselijke ideeën? Naast haar vrije werk maakt ze prints voor in huis met (oude) fotografie technieken. Daarnaast fotografeert ze ondernemers die zich online willen laten zien en legt ze de liefde vast bij koppels en families.

Locatie