Dag van de Beroerte biedt allerlei activiteiten

  Actueel

MIDDELBURG/GOES - Op dinsdag 14 mei is het de Europese Dag van de Beroerte. Op de weekmarkt in Goes en bij zorgcentrum het Gasthuis in Middelburg is er die dag tussen 10.00 en 15.00 uur allerlei informatie beschikbaar.


De Europese Dag van de Beroerte vindt voor de vijftiende keer plaats. Op meer dan honderd locaties in Nederland kunnen belangstellenden informatiemarkten bezoeken, lezingen en demonstraties bijwonen en zich laten informeren over een beroerte (cva). Ook kunnen bezoekers zich op diverse locaties laten controle op de risicofactoren voor het krijgen van een cva. Zo kunnen de bloeddruk en het suikerhalte in het bloed gratis worden opgemeten.

Naast de activiteiten op dinsdag 14 mei in Goes en Middelburg, wordt er op donderdag 16 mei ook informatie verstrekt op de weekmarkt in Zierikzee.

Bij de Dag van de Beroerte zijn onder meer verschillende zorgorganisaties, ziekenhuis Adrz en de Hersenstichting aangesloten.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715808303&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/vlissingen&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief