Foto: ANNET EEKMAN

Vol programma voor Stroskerkse Dag

  Actueel

SEROOSKERKE - De nieuwe editie van de Stroskerkse Dag, dit jaar op zaterdag 6 juli, biedt een mooi programma voor het hele gezin.


Zeg je 'Stroskerkse Dag', dan zeg je 'gezellige braderie'. De ruim zestig kramen met vele soorten waren en mooie aanbiedingen zijn tussen 10.00 en 16.30 uur te vinden in en om de Torenstraat en Vrouwenpolderseweg en op het plein bij de kerk. Hier vindt ook de bekende goededoelenmarkt plaats. Verschillende goede doelen presenteren zich aan het publiek.
Onder leiding van veilingmeester Stefan worden er tal van mooie spullen aan de man gebracht.

Tosti-caravan

Het aanbod aan versnaperingen is dit jaar ruimer dan vorig jaar. Zo staat er een foodtruck op de Stroskerkse Dag en kunnen hongerige bezoekers terecht bij een heuse tosti-caravan.

Kinderpret

In de muziektent zijn de kinderen zoet, want hier is veel te doen voor de jonge bezoekers van de Stroskerkse Dag. Ze kunnen genieten van activiteiten die de scouting organiseert, zoals hoefijzer gooien, spijkerbroek hangen, knopenrace en stokbrood bakken. Ook zorgt een schminkclown voor entertainment en kan de jeugd spulletjes verkopen op een kleedjesmarkt.
De brandweer heeft ook speciale activiteiten voor kinderen. Daarnaast is museum 'Het oude brandspuithuis' aan de Torenstraat gratis toegankelijk voor het hele gezin. En dat is niet de enige museum-beleving, want op de Stroskerkse Dag zijn ook stands van het Zeeuws Museum en Watersnoodmuseum te bezoeken.

Muziek

Van 15.30 tot 19.00 uur is er muziek in de muziektent. Hier treedt de Walcherse band Free Kickz op.

Liefhebbers van het ringrijden kunnen de paarden en hun berijders in actie zien. "En we hebben ook een hoefsmid kunnen strikken voor demonstraties", vertelt Stefan van Keulen van de gelijknamige drukkerij namens de plaatselijke ondernemersvereniging. Die organiseert de Stroskerkse Dag. Met het volle en gevarieerde programma hoopt de organisatie op een gezellige en goed bezochte dag.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715808303&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/vlissingen&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

Vacatures

Bezorgers

Wemeldinge

Meerdere vacatures

Yerseke

Bezorgers

’s-Gravenpolder

Bezorgers

Middelburg

Teamleider

Rilland

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief