Kabaresi speelt donderdag in Mae Uku.
Kabaresi speelt donderdag in Mae Uku. (Foto: Mae Uku)

Kabaresi maakt comeback in Mae Uku

  Actueel

OOST-SOUBURG - Kabaresi, de theatergroep uit de Molukken, is terug van weggeweest. Het gezelschap speelt donderdagavond (8 augustus) in wijkgebouw Mae Uku in Oost-Souburg 'De belofte van drie vrienden'.


Kabaresi is een acht personen tellende theatergroep met vertrouwde en nieuwe gezichten. Oprichter en leider Yappy Mailoa, Alfrido Ralahalo en Valentino Luhukay zijn van de oude garde. De frisse winden die ze hebben aangetrokken zijn Grace Syauta, Inn Purwanti Nahumarury, Theofrydo Ongen Manopo, Randy Sapulettej en Redny Galvin Diasz.

Theatergroep Kabaresi is op 20 maart 1996 opgericht door Yappy Mailoa. Hij is de constante factor van Kabaresi. Bij alle optredens in Nederland was hij van de partij. Nu ook. De missie van de toneelspelers is volgens Yappy de Molukse traditionele cultuur een podium geven.

Kabaresi is donderdag vanaf 20.00 uur te zien en te horen in Mae Uku. De zaal aan de Prins Hendrikstraat opent om 19.00 uur.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715808303&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/vlissingen&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>