Dansers van DIOS.
Dansers van DIOS. (Archieffoto: Wilbert Stroo)

DIOS danst en springt voor Duchenne

  Actueel

VLISSINGEN - Sportvereniging DIOS uit Oost-Souburg houdt zaterdag 5 oktober een dans- en springochtend in sporthal Baskensburg in Vlissingen voor het goede doel.


‘Door drie euro te doneren kan iedereen zich vanaf 10.30 uur uitleven op de tumblingbaan, glijhelling, trampoline en nog meer turntoestellen en meedoen met dansworkshops’, laat DIOS weten. De opbrengst gaat naar Stichting Dromen voor Duchenne, waarvan Souburger Frank van Ieperen de voorzitter is. Deze stichting zamelt geld in om de dromen van mensen die lijden aan de spierziekte Duchenne waar te maken.

Zumba-marathon

Aan het einde van de sportieve ochtend houden de deelnemers van ongeveer 12.15 tot 13.00 uur een voorstelling. Deze entree, à twee euro, is ook voor Dromen voor Duchenne. Het thema ‘Spieren voor spieren’ staat voor het geluk dat mensen met gezonde spieren hebben, maar helaas is dit niet voor iedereen weggelegd. 

Alle leiding van DIOS is bij de ochtend aanwezig om de activiteiten te begeleiden. ‘Op deze manier steunen we de zumba-marathon die Zumbapassie op zondag 3 november houdt. Dan dragen we het totaalbedrag voor Dromen voor Duchenne over.

Kijk voor meer informatie op www.dromenvoorduchenne.nl.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715808303&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/vlissingen&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>