Martine Rademaker en Roxane van den Bergorganiseren de actie voor stichting Kinderdiabetes.
Martine Rademaker en Roxane van den Bergorganiseren de actie voor stichting Kinderdiabetes. (Archieffoto: Marielja ten Bruggencate)

Vlissingen steunt stichting Kinderdiabetes

  Actueel

VLISSINGEN - Na het succes van vorig jaar, begint zaterdag 12 oktober de tweede editie van de actie Vlissingen steunt stichting Kinderdiabetes.


'Een kind dat nooit zorgeloos is, dat is toch oneerlijk? Tien vingerprikken per dag en voor alles wat je eet en drinkt moeten rekenen om zo de juiste hoeveelheid medicatie te kunnen spuiten. Dat is niet zoals een kinderleven zou moeten zijn, maar wel de realiteit van kinderen met diabetes type 1', aldus Martine Rademaker. Zij is vrijwilliger bij stichting Kinderdiabetes en organiseert de actie, net als vorig jaar, met ondernemer Roxande van den Berg.

Kick-off
De actie stimuleert ondernemers, sportverenigingen en scholen om een steentje bij te dragen voor het goede doel. 'Dankzij de overweldigende steun van alle deelnemers vorig jaar starten we editie 2019 met dezelfde bevlogenheid. Iedere deelnemer kan de actie sponsoren op zijn eigen manier. Leerlingen kunnen bijvoorbeeld producten verkopen en ondernemers kunnen een spaarpotje bij de kassa neerzetten. Tot eind december kunnen mensen de bonnetjes van lege flessen doneren bij Jumbo Vader.
De kick-off van de actie vindt plaats op zaterdag 12 oktober met een gratis toegankelijk mode- en lifestyle-evenement van 10.00 tot 17.00 uur in de Sint Jacobskerk in Vlissingen.

Meer informatie
Kijk voor meer informatie over de actie op de Facebook-pagina 'Vlissingen steunt Stichting KinderDiabetes'.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715808303&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/vlissingen&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>