De nieuwe wegen naar de nieuwe rotonde worden geasfalteerd.
De nieuwe wegen naar de nieuwe rotonde worden geasfalteerd. (Els Swart Fotografie)

'Operatie nieuwe stadsentree' ligt op schema

  Actueel

VLISSINGEN - De aansluiting van de nieuwe wegen op de nieuwe rotonde bij de stadsentree van Vlissingen verloopt volgens schema.


Dat laat de gemeente Vlissingen donderdag weten. Vanwege de ingrijpende klus is de Veerhavenweg, tussen de snelweg A58 en Kenniswerf, nog tot zaterdagavond dicht voor het verkeer. Als alles volgens planning blijft verlopen, gaat de nieuwe weg zaterdag rond 23.00 uur open en is de verkeershinder voorbij. Door de afsluiting kan het verkeer niet linksaf slaan aan het einde van de A58, de Veerhavenweg op en niet rechtsaf vanaf de Sloeweg naar de Veerhavenweg. Om de overlast te beperken heeft de gemeente de afsluiting gepland in de herfstvakantie.

Havendorpweg

De nieuwe weg vanaf de A58 naar de rotonde krijgt de naam Havendorpweg.

Fietsers moeten nog tot de kerstdagen omrijden. Dan moet het miljoenenproject afgerond zijn. Nadat de vernieuwde weg zaterdagavond opent, zijn er alleen nog kleinere klussen nodig om de vernieuwde stadsentree te voltooien. Dan zijn de Kenniswerf, bedrijventerrein Souburg II, de toekomstige marinierskazerne en de buitenhaven goed bereikbaar en kunnen fietsers bij de nieuwe rotonde veilig door de nieuwe fietstunnel rijden.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715808303&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/vlissingen&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief