Agnes den Hartogh tussen haar werken.
Agnes den Hartogh tussen haar werken. (Foto: Britta Janssen)

Buurtcafé over boek 'Vlisdingen' van Agnes den Hartogh

  Actueel

VLISSINGEN - Inwoners van de gemeente Vlissingen zijn donderdag (7 november) tussen 10.00 en 12.00 uur welkom in het maandelijkse buurtcafé in de bibliotheek in Vlissingen. Dit keer vertelt illustrator Agnes den Hartogh over haar boek 'Vlisdingen'. 


Aan de hand van haar boek, maar ook andere illustraties en columns die ze maakte, neemt Den Hartogh de cafébezoekers mee naar plekken in de wereld waar je anders niet gauw komt. Agnes den Hartogh heeft veel tekeningen gemaakt over het dagelijks leven in Vlissingen en zo veel nieuwe mensen leren kennen. Alle aanwezigen krijgen van haar een setje ansichtkaarten van Vlissingen cadeau.

Ontmoeten

Iedere eerste donderdag van de maand is het buurtcafé van 10.00 tot 12.00 uur open. De onderwerpen die aan bod komen, hebben te maken met de actualiteit en met de stad. Inwoners kunnen ook zelf thema's inbrengen. 'Via deze activiteit leren de inwoners hun buurtgenoten kennen en zo hopen we de leefbaarheid in de stad te vergroten', laat de bieb weten. Aanmelden is niet nodig.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715808303&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/vlissingen&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

Vacatures

Bezorgers

Reimerswaal-Kapelle

Bezorgers

Zeeland en Brabant

Meerdere vacatures

Domburg

Medewerkers bloedafname

Etten-Leur

Werken in de zorg

Goes

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief