Het Nollebos en Westduingebied.
Het Nollebos en Westduingebied. Foto: Britta Janssen

Sessie over Nollebos op 27 januari

Door: Britta Janssen Actueel

VLISSINGEN - In het stadhuis in Vlissingen vindt maandag 27 januari een nieuwe werksessie plaats over de toekomst van het Nollebos en Westduingebied in Vlissingen.

Belangstellenden kunnen zich aanmelden voor de bijeenkomst. De input gebruikt de gemeente Vlissingen voor het opstellen van een toekomstvisie voor het gebied. "We verwachten dat deze sessie de laatste is, maar het is mogelijk dat wat er ter sprake komt aanleiding geeft voor nog een bijeenkomst", zegt de Vlissingse wethouder Rens Reijnierse. "In dit traject vinden we de kwaliteit belangrijker dan de tijd die het kost."

Gemeenteraad

Landschapsarchitect Jan van Minnebruggen maakt voor de gemeente Vlissingen een streefbeeld voor de toekomst van het Nollebos en Westduingebied. Hij gebruikt hierbij de input uit de werksessies. "Dit streefbeeld met verschillende keuzes gaat naar de gemeenteraad. Misschien lukt dat in april, misschien wordt het juni."

Belangstellenden die eerder al werksessies hebben bijgewoond, worden per brief uitgenodigd voor de nieuwe bijeenkomst. Nieuwe aanwezigen stromen in in het al lopende traject. Kijk voor meer informatie over de nieuwe visie voor het Nollebos en Westduingebied op www.vlissingen.nl/nollebos.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief