Lisan Theune uit Westkapelle in actie tijdens een eerdere editie van de voorleeswedstrijd.
Lisan Theune uit Westkapelle in actie tijdens een eerdere editie van de voorleeswedstrijd. (Archieffoto Jeroen van Opstal)

Walcherse voorronde voorleeswedstrijd

  Actueel

VLISSINGEN - In de bioscoop in Vlissingen vindt woensdag 19 februari de Walcherse voorronde van de Nationale Voorleeswedstrijd plaats. De schoolkampioenen van de basisscholen uit de gemeenten Veere, Vlissingen en Middelburg strijden om twee plaatsen in de provinciale finale.


De Nationale Voorleeswedstrijd is een jaarlijkse competitie voor basisschoolleerlingen uit groep 7 en 8. Voor de Walcherse voorronde woensdagmiddag beoordeelt een driekoppige jury de finalisten. Dit zijn Jessica Pattipeiluhu, Steffen Brinkhaus en Suzanne Krijger. Tijdens het juryberaad zorgt theatermaker Tijl Damen voor de nodige ontspanning. De twee winnaars van woensdag gaan door naar de volgende ronde; de Zeeuwse finale op zaterdag 4 april in de bibliotheek in Middelburg.

Kijk voor meer informatie op www.denationalevoorleeswedstrijd.nl.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715808303&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/vlissingen&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

Vacatures

Bezorgers

Vlissingen

Bezorgers

Reimerswaal-Kapelle

Bezorgers

Wemeldinge

Bezorgers

Goes

Bezorgers

Vlissingen

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief