Kop van het Dok bestaat uit 3 woontorens met koop- en huurappartementen.
Kop van het Dok bestaat uit 3 woontorens met koop- en huurappartementen.

Feest bij Kop van het Dok

  Actueel

VLISSINGEN - Bestuurders van de gemeente Vlissingen en zorgorganisatie WVO Zorg vieren vrijdag de start van de verkoop van appartementen in het nieuwbouwproject Kop van het Dok in Vlissingen. 


In het Scheldekwartier, in het verlengde van de voormalige scheepshelling en parkeergarage Scheldeplein, verrijzen 3 woontorens met een verschillend karakter en uitstraling. Ze worden 11 tot 17 verdiepingen hoog en komen op een woonlaag van 3 verdiepingen te staan. In deze torens - Dok I, Dok II en Dok III - komen in totaal 182 verschillende typen koop- en (sociale) huurappartementen. 

Bouw

In het najaar hoopt de zorgorganisatie te beginnen met de bouw. Afhankelijk van de verkoop zijn de appartementen naar verwachting in 2022 klaar. Als eerste begint vrijdag de verkoop voor de appartementen in de middelste woontoren ‘Dok II’. Later volgen Dok I en Dok III.

Openbare ruimte

In de appartementen van Kop van het Dok kunnen de bewoners naar behoefte gebruik maken van de zorg van WVO Zorg. 

De gemeente en zorgorganisatie werken samen aan het inrichten van de openbare ruimte en parkeervoorziening in het gebied. De bewoners kunnen een parkeerplaats huren in parkeergarage Scheldeplein, die met een vaste loopbrug bereikbaar zal zijn. In de garage worden hiervoor 2 dekken gereserveerd.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715808303&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/vlissingen&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief