Logo internetbode.nl/vlissingen

Vlissings brandweerkorps wint vaardigheidstoets

VLISSINGEN - In Kamperland vond zaterdag een provinciale vaardigheidswedstrijd voor brandweermannen plaats. Tien Zeeuwse ploegen gingen de strijd met elkaar aan en het Vlissingse team van de Olympiaweg kwam als beste uit de bus.

Frans de Smit, Dennis Gillissen, Damion Maljers, Niels van Oosten, Michel Daane, Wilco Kempe, Martijn Hissink en Job Jacob behaalden samen 1183 puntenen gaan door naar de finale. De spuitgasten uit Heinkenszand eindigden op de tweede plaats met 1141 punten en de Goesenaren sleepten met 1131 punten het brons in de wacht.

Geoefend De vaardigheidstoetsen worden georganiseerd door het Algemeen Brandweer Wedstrijd Comité (ABWC). ‘Naast vakbekwaam worden speelt vakbekwaam blijven een steeds belangrijkere rol binnen de brandkorpsen’, aldus het comité. Het ABWC draagt hieraan bij door het organiseren van realistische vaardigheidstoetsen. De toetsen bieden de brandweerkorpsen de gelegenheid om goed geoefend te blijven voor de situaties die ze in de praktijk kunnen tegenkomen.<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1432895440455-0&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/vlissingen&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

Vacatures

Technisch MBOérs

Borssele

Elektromonteurs

’s-Heerenhoek

Correspondent (m/v)

Tholen

Software Engineer

’s-Heerenhoek

Diverse vacatures

regio Zeeland

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief