Logo internetbode.nl/vlissingen

Vlissingen peilt mening inwoners en ondernemers

VLISSINGEN - De gemeente Vlissingen wil graag weten wat er leeft onder haar inwoners en bedrijven. Daarom ontvangen 7.000 inwoners en 2.900 ondernemers donderdag (17 november) een uitnodiging per post om deel te nemen aan de digitale Burgerpeiling en Ondernemerspeiling.

Beide onderzoeken worden uitgevoerd door ZB Planbureau en Bibliotheek van Zeeland in Middelburg. In februari presenteert de gemeente de uitkomsten.

Prioriteiten De Burgerpeiling levert volgens Vlissingen waardevolle informatie op over hoe inwoners de ondersteuning en dienstverlening van de gemeente ervaren en hoe ze denken over de buurt waarin zij wonen. Hoe ervaren zij de leefomstandigheden, de betrokkenheid, aanwezige voorzieningen en welke wensen en behoeften leven er om de buurt (nog) aantrekkelijker te maken? Zijn zij bereid daaraan, samen met de gemeente, te werken? Met de uitkomsten kan Vlissingen prioriteiten benoemen en met inwoners in gesprek gaan over verbeteracties en de samenwerking met buurtbewoners en organisaties daarin.

Succesvol De Ondernemerspeiling moet belangrijke informatie opleveren over de beleving van de ondernemers van de bedrijfsomgeving, wat zij vinden van de contacten met de gemeente, de heffingen, regeldruk en het ondernemingsklimaat in Vlissingen. 'De uitkomsten bieden inzicht in welke verbeteringen de gemeente kan doorvoeren in haar dienstverlening en beleid, zodat ondernemers op een prettige en succesvolle manier kunnen blijven ondernemen in Vlissingen', schrijft de gemeente in een persbericht.

Willekeurig Voor de Burgerpeiling zijn willekeurig 7.000 adressen uit het gemeentelijke bevolkingsbestand geselecteerd door het onderzoeksbureau. Voor de Ondernemerspeiling worden alle ondernemers benaderd. De onderzoeksresultaten worden gepresenteerd op de website Waarstaatjegemeente.nl.

FOTO BEELDENBANK LAAT ZEELAND ZIEN / RUBEN OREEL<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1432895440455-0&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/vlissingen&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

Vacatures

Tandartsassistent m/v

Middelharnis

Software Engineer

’s-Heerenhoek

Project Engineer

Kruiningen

Diverse vacatures

regio Zeeland

Monteurs

Etten-Leur

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief