Afbeelding

R&R Economic Solutions voor pelletkachels en aanhangwagens

Bedrijvig Nieuws

VLISSINGEN – Rudy Van Moer en Reina Lysen (R&R) openden in maart R&R Economic Solutions aan de Bedrijfsweg 13 in Vlissingen. In hun zaak op het bedrijventerrein Vrijburg bieden zij een zeer ruim assortiment pelletkachels, aanhangwagens, bartafels en krukken.

“Pelletkachels zijn er al heel lang, maar voor veel Nederlanders is de decoratieve kachel een nieuw fenomeen,” legt Rudy uit, met onvervalste Belgische tongval. “In Nederland wordt veel voor gas als brandstof gekozen. Dat is 39 procent duurder dan verwarmen met pellets. Bovendien is een pelletkachel CO2 neutraal en geeft de kachel een rendement van zesennegentig procent. Zo wordt meer energie omgezet in warmte. Wij geven mensen die er interesse voor hebben uitleg en informatie. Ook over de veiligheid, het onderhoud en het rookkanaal. Ook weten wij precies welke subsidies voorhanden zijn. Er zijn veel bedrijven die de pelletkachels verkopen zonder dat zij technisch inzicht hebben. Wij komen, indien gewenst, gratis en vrijblijvend aan huis om advies te geven. Wij vinden het erg belangrijk dat de pelletkachel die aangeschaft wordt ook voldoet en geschikt is voor de ruimte waar de koper hem plaatst.” Pelletkachels zijn erg eenvoudig in onderhoud en makkelijk te reinigen.

Pelletkachels R&R Economic Solutions verkoopt vier merken pelletkachels in diverse prijscategorieën. “De Piazzetta is de Mercedes onder de pelletkachels. Die heeft een enorme kwaliteit en een excellente afwerking met prachtig keramiek. Deze stijlvolle kachels gaan minimaal vijfentwintig jaar mee. Als enige in de markt stroomt er warme lucht vanaf de onderzijde van de kachel. Daardoor is de temperatuur in de ruimte op de verschillende hoogten meer gelijkmatig. Ook zijn er kachels die op hout te stoken zijn en boiler kachels. De mooi gedessineerde Thermorossi pelletkachels zijn te bedienen met een gepatenteerde Aladino-afstandsbediening en zijn erg stil. Ze hebben al extraatje dat je er een maaltijd op warm kunt houden. De Nordica pelletkachels zijn meer klassiek van stijl en de Clam is ook voor een kleiner budget een uitkomst.” Reina vult aan dat je al een pelletkachels hebt voor nog geen tweeduizend euro all inclusive. “En op sommige modellen zit subsidie. Die gaat er dan nog af.” Ook verkoopt R&R Economic Solutions zakken met pellets. Deze worden gemaakt uit samengeperst houtafval.

Aanhangwagens Rudy begon zevenentwintig jaar geleden, samen met zijn broer, in België met de verkoop van aanhangwagens. In Vlissingen zet hij het bedrijf voort en verkoopt en verhuurt een breed gamma van BW (Bjorn Willems) trailers zoals aanhangwagens, plateauwagens, kippers, marktwagens en mototrailers. “Deze aanhangers zijn voorzien van alle benodigde Europese attesten,” legt Rudy uit. R&R Economic Solutions zorgt ook voor de eventuele reparaties en biedt ook nieuwe onderdelen.

Bartafels De bartafels en stoelen die het bedrijf verkoopt zijn een eigen ontwerp. “Wij vinden die ronde statafels op feestjes altijd een ellende,” lacht Reina. “Dan sta je daar met je glas, je bordje en je tas op zo’n krappe plek. Onze bartafels zijn solide, voorzien van jas/tas haken en langwerpig. Zo is er ruimte voor iedereen.” R&R Economic Solutions is op donderdag tot 20.00 uur open en op zondag een aantal uren vanaf 11.00 uur. “Dat doen we als service naar onze klanten. Zo kunnen zij dagelijks bij ons terecht voor nieuwe pellets en hoeven ze geen stapels zakken op voorraad te hebben,” legt Reina uit. Meer informatie via; www.economicsolutions.nl

R&R Economic Solutions, Bedrijfsweg 13, 4387PD Vlissingen, 0118-578097

Reina en Rudy. BIJDRAGE EN FOTO ELLEN DE VRIEND



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief