Afbeelding

Dierenasiel Walcheren viert feest

Algemeen

VLISSINGEN - Met een open dag en voorjaarsfair viert Dierenasiel Walcheren zaterdag 21 mei dat ze vijf jaar een nieuw onderkomen heeft aan de Maanweg in Vlissingen.

Bezoekers zijn welkom van 11.00 tot 15.00 uur. Tijdens de open dag is er van alles te beleven voor jong en oud. Zo is er een voorjaarsfair met kraampjes en zijn er workshops. Ook kunnen bezoekers advies over hun hond of kat krijgen.

Speurtocht Kinderen kunnen deelnemen aan een speurtocht, waarna zij een leuke attentie krijgen. Ook is er een loterij waarbij mooie prijzen te winnen zijn. Op de hondenweide stellen de medewerkers de asielhonden graag voor. En natuurlijk verheugen ook de katten zich op een ontmoeting met de bezoekers. Verder zijn er verschillende diergerelateerde organisaties aanwezig, zoals de Mikke en de dierenambulance.

Samenvoeging Vijf jaar geleden werd het nieuwe dierenasiel aan de Maanweg in Vlissingen geopend. De voormalige dierenasiels in Vlissingen en Middelburg waren erg verouderd. Door een samenvoeging van de twee dierenasiels was het mogelijk om een nieuw, modern en duurzaam onderkomen te bouwen. In het asiel is plaats voor 24 honden en 120 katten. Het dierenasiel is geopend op maandag tot en met vrijdag van 13.00 tot 16.00 uur en op zaterdag van 11.00 tot 12.30 uur.

ARCHIEFFOTO JEROEN VAN OPSTAL



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief