Afbeelding

Vervoerservice PMC In Balans – Fysiotherapie & Revalidatie

Bedrijvig Nieuws

KOUDEKERKE - De meeste optimale revalidatie/zorg kunnen fysiotherapeuten leveren op de praktijken zelf. Patiënten van PMC In Balans kunnen in speciale gevallen gebruik maken van een unieke Haal & Breng Service.

Zij bieden deze mogelijkheid aan patiënten die vanwege hun medische indicatie (status na operatie) niet in staat zijn om zelfstandig naar één van de vestigingen te komen. Ideaal wanneer de patiënt qua vervoer afhankelijk is van partner, vrienden of buren. Wanneer kom ik in aanmerking? De Haal & Breng Service wordt aangeboden bij verschillende indicaties en op vastgestelde dagen en tijdstippen. Dhr. Ouwerkerk, eerste patiënt die na een nieuwe knie operatie met de vervoersservice naar de vestigingen in Middelburg en Oost-Souburg werd gebracht: “Mijn ervaringen met de Haal & Breng Service zijn fantastisch. Geen zorgen hoe ik op de praktijk kom en weer terug naar huis. En je krijgt door het trainen in een groep onderling een beter contact en steun met elkaar.” De vervoersservice is gekoppeld aan OrthoXpert®; een landelijk erkend behandelprogramma na een knie- of heupoperatie. Onder begeleiding van de fysiotherapeut werkt de patiënt één tot meerdere keren per week aan het herstel van knie of heup.

Meer informatie Zorgeloos revalideren na een operatie? Bel of mail voor mogelijke dagen en tijdstippen naar PMC In Balans - Fysiotherapie & Revalidatie, 0118-461897, info@pmcinbalans.nl.

In Balans Para Medisch Centrum, Duinstraat 16, 4371 AZ Koudekerke



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief