Impressies van de gemaakte werken.
Impressies van de gemaakte werken.

Cursisten exposeren tijden Open Galerieweekend in Filiaal Vlissingen

Door: Sandra Broosus Sport en vereniging

VLISSINGEN - Tijdens het laatste weekend van januari verandert het atelier Filiaal Vlissingen Walstraat 20 in een galerie. De cursisten die de afgelopen maanden lessen Tekenen & Illustreren volgden, laten met trots hun resultaten zien.

Filiaalhoudster Agnes den Hartogh: “Filiaal Vlissingen is niet alleen een werkplek. Tijdens de lessen wordt er inderdaad hard gewerkt: behalve het thema staat niets vast en er wordt geëxperimenteerd met allerlei materialen en technieken. Iedere cursist werkt op zijn/haar eigen niveau, vanuit zijn/haar eigen verbeelding en ieder werk heeft een persoonlijk verhaal. Door de werkplaats dit weekend te transformeren in een galerie, lever ik een bijdrage aan het toegankelijk te maken van beeldende kunst. Met een lage drempel, voor nieuwsgierigen of het toevallig passerend winkelpubliek. Bovendien verdienen de cursisten het dat hun werk deze aandacht krijgt.”

Filiaal Vlissingen is zaterdag 27 januari van 11.00 tot 17.30 uur geopend en zondag 28 januari van 13.00 tot 17.00 uur. Iedereen is welkom en de toegang is vrij.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief