Afbeelding
Foto: Koster

Tweemaal goud voor Vlissingse turnsters

Door: Janny Mathijssen Sport en vereniging

VLISSINGEN - Zaterdag 3 februari werd er in Dinteloord geturnd in de 1e kwalificatiewedstrijd D1, D2 en divisie 4, 5 en 6. Aan deze wedstrijd deden een aantal meisjes van de Vlissingse Turn Vereniging mee en zij sloten de wedstrijd af met twee eerste plaatsen.

Noemi Hendrikse turnde voor het eerst in de 4de divisie jeugd F en haalde na een prima geturnde wedstrijd een prachtige gouden medaille, met ruim afstand op nummer twee en de beste score op balk en vloer.De B-selectie turnsters van VTV kwamen in actie met een prima openingswedstrijd van hun turnseizoen. Quinty Vreeke was de uitblinker van deze groep met een gouden medaille in de categorie pupil 2. In dezelfde categorie eindigde Gabriëlle Bruins Slot op de zesde plaats en Céline Massano op de achtste plaats. Ook Karen Verplanke en Julia Correia turnden een keurige wedstrijd in hun eerste seizoen keuze-oefenstof in de categorie Jeugd. Karen eindigde als vierde en Julia als zesde. Bij de Junioren reikte Anouk Zoutendijk tot de vijfde plaats.

Uitslagen VTV-meiden
Divisie 4 Jeugd F: 1e plaats: Noemi Hendrikse 43.600 punten
Pupil 2 D3 all-round: 1e plaats Quinty Vreeke 51.925 punten; 6e plaats Gabriëlle Bruins Slot 48.850 punten; 8e plaats Céline Massano 48.725 punten.
Jeugd 2 supplement H all-round: 4e plaats Karen Verplanke 40.200 punten; 6e plaats Julia Correia 39.875 punten.
Junior supplement G all-round: 5e plaats met Anouk Zoutendijk 40.350 punten.
Voor verdere gegevens zie de website van de vereniging: www.vtv-vlissingen.nl [l]



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief