Een foto uit het archief van Wim de Meij.
Een foto uit het archief van Wim de Meij.

Presentatie in foto en film over Ritthem

Door: Britta Janssen Algemeen

RITTHEM - In Klein Theater De Verwachting in Ritthem vindt zaterdag 3 en donderdag 15 maart een presentatie plaats met foto's en filmbeelden van Ritthem.

De twee bijeenkomsten worden verzorgd door Wim de Meij. 'Zijn jaarlijkse foto- en filmpresentatie over Ritthem is inmiddels een begrip', aldus de organisatie van De Verwachting. 'Hij beschikt over een groot aantal foto's en films van en over Ritthem en kan daarover ontzettend veel vertellen.' Er zijn dit jaar veel nieuwe niet eerder vertoonde beelden van met name de periode van 1950 tot 1970 en beelden van Souburg en Atlas (foto).

Opbrengst

De presentatie op zaterdag 3 maart vanaf 19.30 uur heeft na afloop een verloting. De presentatie op donderdag 15 maart vanaf 13.00 uur wordt besloten met een bingo. De opbrengst van de verloting en bingo gebruikt stichting Ons Dorpsleven Ritthem voor de aanschaf van een mobiele licht- en geluidsset, voor activiteiten in onder andere het historisch kerkje in Ritthem.

Meer informatie

De entree voor beide presentaties is gratis. Aanmelding is gewenst in verband met de beperkte capaciteit van de zaal. Klik hier voor meer informatie over de presentaties en hier voor meer foto's uit het archief van De Meij. 



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief