Afbeelding
Foto: Annet Eekman

Weer rondleidingen over Scheldekwartier

Door: Britta Janssen Algemeen

VLISSINGEN - Na het succes van vorig jaar houdt de gemeente Vlissingen de komende weken weer rondleidingen over het Scheldekwartier.

'De belangstelling voor de rondleidingen is wederom groot', laat de gemeente Vlissingen weten.

Afgelopen najaar zijn de eerste rondleidingen over het Scheldekwartier georganiseerd. Deelnemers kregen van alles te horen over de ontwikkelingen voor het gebied aan de rand van de Vlissingse binnenstad. 'In een mum van tijd waren de rondleidingen volgeboekt. Er kwamen zelfs extra rondleidingen én de belofte om in het voorjaar nieuwe rondleidingen te houden.

Data

Die staan op het programma voor woensdag 14 maart, zaterdag 24 maart, woensdag 28 maart, zaterdag 7 april, woensdag 11 april en zaterdag 21 april. De rondleidingen voor zaterdag 24 maart en zaterdag 7 april zijn al volgeboekt.


Impressies

De rondleiding start in de Machinefabriek met uitleg over de verschillende projecten die spelen op het Scheldekwartier. Deelnemers kunnen ook impressies van het gebied bekijken. Daarna loopt de projectleider met de deelnemers door het gebied en laat zien waar alle nieuwe projecten ontwikkeld worden.

Aanmelden

Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar: scheldekwartier@vlissingen.nl onder vermelding van naam, e-mailadres en het aantal personen. De rondleidingen beginnen om 9.30 uur en duren ongeveer anderhalf uur. Het startpunt is de parkeerplaats tussen de Machinefabriek en Timmerfabriek,aan de zijde van de Machinefabriek.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief