Schepen in de Machinefabriek.
Schepen in de Machinefabriek. Foto: Caroline Taal

Open dag Stichting Behoud Hoogaars

Door: Janny Mathijssen Sport en vereniging

VLISSINGEN - Zaterdag 31 maart is er een open dag van de Stichting Behoud Hoogaars. Deze open dag wordt gehouden in de Machinefabriek in Vlissingen. Van 10.00 tot 17.00 uur is een ieder van harte welkom.


Alle 8 schepen zijn te bekijken en te bewonderen. Het winter onderhoud is bijna af. De laatste details volgen nog waarna ze in april weer in het water gaan. Bekijk de schepen en geniet van het fraaie maritieme visserijerfgoed. Fris in de lak en de olie, beschadigingen weg gewerkt, zijn de schepen weer gereed om te gaan varen.
Medewerkers van de Stichting zijn aanwezig om vragen te beantwoorden en ook om uitleg te geven over de werkzaamheden die gedaan zijn.
Ook is er de mogelijkheid om je aan te melden als vrijwilliger.

Vrijwilligers
We zoeken vrijwilligers die mee willen helpen aan het onderhoud van de schepen zoals schilderen, houtbewerken, techniek etc.
Voor het varen met de schepen zoeken we ook vrijwilligers. Iedereen die affiniteit heeft met zeilen is welkom voor verdere informatie om als maat of schipper met ons mee te gaan doen. En te genieten door mee te gaan naar leuke maritieme evenementen, varen met gasten en zo dit erfgoed tonen. Ervaring kan je opdoen door deel te nemen aan onze opleidingen, die sterk praktijk gericht zijn.
Er wordt gezorgd voor de inwendige mens.
De Stichting Behoud Hoogaars is een actieve club van 140 vrijwilligers die zeer enthousiast zijn om met elkaar de vele taken uit te voeren. In een vriendschappelijke sfeer is het fijn om dat samen te doen en een ieder is welkom om hieraan mee te helpen. Dus kom zaterdag 31 maart naar de machine fabriek in Vlissingen. 



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief