Wil je werken in zorg en welzijn? Dan verdien je kansen!

Algemeen

VLISSINGEN - Gratis en persoonlijk loopbaanadvies voor iedereen die in zorg en welzijn wil werken.

Iedereen die in zorg en welzijn wil werken of die al in de sector werkt, maar een nieuwe impuls wil geven aan zijn of haar loopbaan, kan via het project 'Sterk in je werk' in aanmerking komen voor een gratis en vrijblijvend gesprek met een sterkinjewerkcoach van ViaZorg. Meer informatie is te vinden op www.zz.nl

In een gratis gesprek met de sterkinjewerkcoach van ViaZorg leert de kandidaat te kijken naar de eigen interesses en mogelijkheden en daarmee aan de slag te gaan. Ook is praktische hulp mogelijk, zoals support bij het schrijven van een goede sollicitatiebrief of verwijzing naar passende cursussen en opleidingen. Bovendien is er een vervolg mogelijk in de vorm van een gesprek eventueel gecombineerd met (beroepen)testen of sollicitatie/netwerk of andere trainingen. De coaches van ViaZorg zijn op de hoogte van de openstaande vacatures, kennen de Zeeuwse zorgorganisaties en kunnen alles vertellen over de verschillende opleidingsmogelijkheden.

Dit project is een initiatief vanuit CNV Zorg & Welzijn, onder steunt door FNV Zorg en Welzijn. Het ministerie van VWS heeft hiervoor subsidie beschikbaar gesteld. Viazorg is als één van de regionale werkgeversorganisaties voor zorg en welzijn, aangewezen om de uitvoering van dit project vorm te geven in de regio Zeeland.

Wie

'Sterk in je werk' is bestemd voor iedereen die in zorg of welzijn wil gaan werken of al werkzaam is in de sector, en een steuntje in de rug wil hebben bij het vinden van een passende (andere) baan.

Aan dit traject zijn geen kosten verbonden.

Aanmelden

Wie geïnteresseerd is in een gratis en vrijblijvend gesprek kan contact opnemen met Renske Weda of Anita Stoel, sterkinjewerkcoaches van ViaZorg, via 0113-250073 of stuur een e-mail naar info@viazorg.nl. De coaches informeren je graag verder over het traject en de wijze van aanmelding.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief