De Scheldestraat in Vlissingen.
De Scheldestraat in Vlissingen. (Foto: RUBEN OREEL)

Dronken Spanjaard mogelijk beroofd in Scheldestraat

VLISSINGEN - De politie trof zondag een dronken Spanjaard aan in de Scheldestraat in Vlissingen. De man zegt beroofd te zijn en de politie vraagt getuigen zich te melden.


De 53-jarige Spanjaard woont volgens de politie sinds kort in Vlissingen. Hij is zondag vanwege openbaar dronkenschap meegenomen naar het politiecellencomplex. 'Hij was mogelijk onder invloed en er was, behalve zijn naam, geen zinnig woord uit hem te krijgen', laat de politie weten. 

Beroofd

Maandag hebben agenten een verklaring van de man opgenomen. Hij verklaart dat hij zondag tussen 18.30 en 23.30 uur beroofd is van zijn zwarte lederen schoudertas en sieraden. In de tas zitten persoonlijke spullen, zoals een rijbewijs, identiteitskaart en bankpas.

Getuigen

'De aangever vermoedt dat hij buiten westen is geraakt door toedoen van anderen. Hij kan zich niets van de avond herinneren.' Daarom verzoekt de politie getuigen die de man hebben zien lopen tussen de Kleine Markt en Scheldestraat zich te melden. Wie iets gezien heeft, kan contact opnemen met de politie. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715808303&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/vlissingen&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief