Wandelen o.a. langs het kanaal.
Wandelen o.a. langs het kanaal. Foto: Mae Uku

30 seconds spel en wandelen in Oost-Souburg

Sport en vereniging

OOST-SOUBURG - In navolging van de leuke opzet o.l.v. Nanda Telussa van het '30 seconds spel’ van de afgelopen Midzomerfeest2018 zijn de reacties zodanig dat ook nu weer een hele avond zal worden geprogrammeerd in Mae Uku op 9 november. Met het MZF werden er groepjes gevormd en werden vragen gesteld waarbij ‘kennis in het algemeen’ van belang is om binnen 30 seconden het juiste antwoord te kunnen geven.

Juist, dat gaat allemaal in een rap tempo en ja je wordt gewoon gedwongen om als groep samen te werken en snel en op tijd te reageren en de punten te vergaren met natuurlijk de juiste antwoorden!
Speciaal natuurlijk ook vragen specifiek te maken met de Molukken/Molukkers in het algemeen. Dus zorg dat je erbij bent. En al spelende steken we gezellig en gezamenlijk weer wat van op. Zorg dat je er op tijd bij bent, zéker als deelnemer. Bar is open en natuurlijk ook de keuken. Iederéén is van harte welkom.
Vrijdag 9 november om 19.00 uur: inloop 19.30 uur: start 30-seconds-spel.

Wandeltocht 10 november
Zaterdag 10 november start de werkgroep SouMiKou vanuit het Mae Uku-gebouw - in de Molukse wijk te Oost Souburg - weer de maandelijkse 2e zaterdag-wandeltocht met routes van 5, 10 en 15 km. Deelnemers krijgen na inschrijving - inclusief koffie/thee e.a. - een kopie van de route voor de gewenste afstand.
Vertrek vanuit het Mae Uku gebouw is tussen 08.30 - 09.00 uur, individueel of groepsgewijs kan een ieder zijn/haar eigen wandeltempo bepalen. Deelnemers met een eigen wandelboekje worden uiteraard voorzien van een stempel en/of sticker mits ná de wandeling zij zich bij Mae Uku weer hebben afgemeld.
Bewegen is gezond. Wandelen jullie óók allemaal mee?
Het wijkgebouw aan de Prins Hendrikstraat 35A - in de Molukse wijk - te Oost Souburg is op deze 2e wandelzaterdag van 08.15 – 12.30 uur open van start tot finish, is er barbezetting, is de beheerder aanwezig en is ook hier iederéén van harte welkom. Zie ook: www.mae-uku.nl 



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief