Afbeelding
Piet Grim

Werktijden voor onderhoud Deltaweg aangepast

Door: Britta Janssen Algemeen

GOES - Aan de Deltaweg (N256) tussen Goes en Zierikzee en de Zeelandbrug vinden deze weken werkzaamheden plaats. Omdat eerdere wegafsluitingen tot overlast leidden, begint de aannemer vanaf maandag een uur later.

De afgelopen twee weken is er al gewerkt aan de Deltaweg om het asfalt te vernieuwen.De komende weken legt de aannemer verharde bermen aan langs de Deltaweg. De klus gebeurt op doordeweekse avonden en ‘s nachts. ‘Om tegemoet te komen aan de wensen van omwonenden, begint de aannemer vanaf maandag (19 november) een uur later’, laat de provincie Zeeland, opdrachtgever voor de werkzaamheden weten. Op maandag tot en met vrijdag is de Deltaweg vanaf 21.00 uur gesloten voor het verkeer. Om 6.00 uur gaat de weg weer open. Vanaf zaterdag 6.00 uur is de N256 open voor verkeer tot maandagavond 21.00 uur. Hulpdiensten en lijnbussen worden wel doorgelaten.

Wegvakken

Sinds maandag 5 november en nog tot zaterdag 24 november is de hoofdrijbaan van de Deltaweg ’s avonds en ’s nachts afgesloten tussen kruispunt Langeweg (Wilhelminadorp) en kruispunt Noordlangeweg (Colijnsplaat). Het doorgaande verkeer wordt omgeleid via de A58, Veersegatdam (N57) en N59.

Van maandag 26 november tot zaterdag 1 december is de hoofdrijbaan van de Zeelandbrug ’s avonds en ’s nachts dicht tussen kruispunt Noordlangeweg (Colijnsplaat) en kruispunt Julianastraat (Zierikzee). Doorgaand verkeer wordt omgeleid via de Oosterscheldekering.

Van maandag 3 december tot donderdag 6 december uur wordt verkeer om en om doorgelaten vanaf kruispunt Julianastraat (Zierikzee) tot rijksweg N59.

Van dinsdag (20 november) tot en met vrijdag (23 november) wordt het asfalt vernieuwd op de aansluitingen van de A58 op de A256. Dat gebeurt tussen 20.00 en 6.00 uur. Tijdens dit werk is de afslag naar de A256 dicht. Het verkeer wordt omgeleid via knooppunt Goes-Zuid. Tussen 6.00 uur en 20.00 uur is de A256 wel open.

Aansluitingen

Van vrijdag 7 december 20.00 uur tot maandag 10 december 6.00 uur wordt het asfalt vernieuwd op vier aansluitingen; tussen rotonde Tiendenplein en kruispunt Deltaweg, vanaf kruispunt N256 richting de verkeerslichten van Wilhelminadorp, vanaf verkeerslichten Wilhelminadorp tot kruispunt Deltaweg en de parallelweg N664 noordzijde.
Deze wegvakken zijn tijdens dit weekeinde afgesloten. De omleidingen staan met gele borden aangegeven. Voor de overige richtingen is de hoofdrijbaan geopend voor het verkeer.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief