'Oldies-avond' De Saints weer voor herhaling vatbaar. FOTO B.J. VAN HOECKEL
'Oldies-avond' De Saints weer voor herhaling vatbaar. FOTO B.J. VAN HOECKEL Foto: B.J.van Hoeckel

Groot succes voor 'De Saints'

Sport en vereniging

VLISSINGEN - In het atrium van zorgcentrum Ter Reede in Vlissingen trad zaterdagavond de rockband "De Saints" op. Een jaarlijks terugkerend gebeuren.

De Saints staan bekend om hun enorme uitgebreide repertoire aan fameuze songs uit de jaren '50 en '60. Tunes van Billy Holly, De Shadows, Cliff Richard, Frankie Laine en andere beroemdheden uit deze periode werden vlekkeloos ten gehore gebracht door deze 5 koppige band. Het atrium van Ter Reede was gevuld met meer dan 200 enthousiaste luisteraars die uit geheel Walcheren waren toegestroomd. Overal blije gezichten die met gemak alle nummers meezongen of meetrommelden op de tafels. Elk nummer bracht goede herinneringen aan hun jeugd toen deze muziek dagelijks op de radio te beluisteren viel. Onvermoeibaar gingen De Saints door met ene favoriete nummer na het andere. Niet verwonderlijk dat op gegeven moment ook de beentjes van de vloer gingen en men voor het muziekpodium met vreugde de danspasjes zoals rock and roll of jive met jeugdige ijver te zien bracht. Leeftijd speelde even geen enkele rol.

In het atrium waren de stoeltjes opgesteld als een arena rond deze band met een sfeervolle verlichting.

Vooraf hadden ook velen genoten van het speciale "Saints-menu" dat bestond uit meerdere gangen, bereid door het veel geprezen koksteam van Ter Reede. Restaurant "De Brasserie" van Ter Reede was helemaal uitverkocht.

Met prachtig aangeklede tafels, stemmige verlichting en een uiterst vriendelijke en attente bediening kon deze "oldies-avond" niet meer stuk.

Men kijkt al weer verlangend uit naar de herhaling in 2019.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief